foods-to-eat-to-lose-weight-fast3
Voeding,

Snel 5 Kilo afvallen in 1 week?

Hoe kan ik snel 5 kilo afvallen in 1 week?

Wie zou nou niet snel 5kg willen afvallen in 1 week? De meesten mensen kunnen dit alleen dromen, maar voor anderen is 5 kilo afvallen in 1 week heel realistisch. Maar hoe is dit mogelijk? En kan dit ook op een gezonde manier? Dat gaan we in dit artikel bespreken.

Snel 5 kg afvallen in een week, hoe dan?

Het is mogelijk om echt 5 kilo in een week af te vallen. We hebben een twee opties voor je op een rij gezet die echt werken. Echter zijn wij geen voorstander van dit soort diëten, en adviseren wij gezondere alternatieven, maar daar komen we later op terug.

 • Eet weinig

Er zit in je maag en darmen nog altijd voeding, eet je de komende dagen weinig dan zullen je maag en darmen steeds leger worden.  Hou er rekening meer dat je weinig energie zal hebben, en raden wij niet aan om te gaan sporten. Ook krijg je hierdoor spierafbraak. Je zal dus meer gewicht aan spier verliezen dan vet.

 • Volgen van een crashdieet

Een crash dieet is een dieet dat heel weinig calorieën bevat waardoor je in een week veel kilo’s kan kwijt raken. Mensen met overgewicht hebben vetreserves, met een crash dieet verplicht je je lichaam om de reserves te verbranden om te overleven. Echter is het zo dat deze diëten een hoge kans heeft op het bekende Jojo-effect.

Wij hebben daarom 10 diëten getest met lage kans op het Jojo effect, zodat het gewicht dat je verliest ook echt kan vasthouden.

 

Top 10 diëten!

Omdat wij onze lezers graag willen helpen bij het behalen van hun streefgewicht, hebben wij een lijst samengesteld met de best geteste diëten die daadwerkelijk ook resultaat opleveren.

 1. Het VITADIS Slanker leven planafvallenwoman
 2. Het 7×7 afslank receptenboek
 3. Het Mentale Dieet Plan
 4. 101 Paleo Recepten Kookpakket
 5. Afslank Receptenbijbel
 6. Het Dash Dieet Plan
 7. Back to Basic Afslankplan
 8. 7-Daagse Detox
 9. Detox voor Vrouwen
 10. Vet Verliezen 1.0

 

Conclusie:

Het voordeel van een crash dieet is dat het wel werk, je zult snel gewicht verliezen in een hele korte periode. Dat is natuurlijk ideaal als je de laatste kilo’s wilt verbranden om te passen in je trouwjurk. Echter je bent wel je lichaam aan het uithongeren, en je geeft je lichaam weinig voedingsstoffen. Het dieet is dus erg ongezond en hebt naast het verliezen van het gewicht geen positieve gevolgen verder voor je lichaam en gezondheid. Wij adviseren daarom één van onze 10 gezonde methodes om snel af te vallen.

Facebook reacties

Facebook reacties

Internet Analist o.a. op gebied van sport, voeding en diëtetiek. Opiniepeiler voor bezoekers voor de website afvallenluktniet.nl