mec-spring-_u4a3495-running
Sport,

Afvallen door hardlopen

Hardlopend afvallen?

Hardlopen is een goede manier om af te vallen. Vooral met een lange hardlooptraining verbrand je veel calorieën. Dit zorgt er voor dat je meer energie gebruikt dan dat je nodig hebt. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een langdurige hardloop work out extreem effectief is om veel gewicht te verliezen. Ook is er aangetoond dat 60 min per sessie, mensen wel anderhalve kilo vet kunnen verliezen in 8 weken.

Hardlopen en afvallen met duur of interval?

Intervaltraining wordt gebruikt om je conditie te verbeteren, dit omdat het minder tijd kost en daardoor een betere conditie krijgt. Maar is interval training beter dan duurtraining om vet te verbranden? Ze hebben beide voordelen o.a. een verhoogde verbranding van vetzuren en een gezonder hart. Echter intervaltraining is van korte duur, daardoor verlies je minder calorieën dan de langere duurtrainingen. Kortom wil je echt afvallen door hard te lopen? Is het beste om min. 45 min hard te lopen voor een betere verbranding.

Afvallen met Hardlopen en krachttraining

Door het doen van krachttraining krijg je sterkere spieren en je stofwisseling gaat daarvan omhoog. Ook je spieren verbranden calorieën tijdens de training. En als je spieren aan het rusten zijn blijven de spieren werken en verbrand je meer vet. Sterkere spieren hebben namelijk meer brandstof nodig dan kleine spieren. Daarom is een combinatie van hardlopen en krachttraining essentieel voor sneller resultaat.

Hardlopen en Voeding

Om echt resultaat te krijgen is voeding het allerbelangrijkst. Je zou elke dag een uurtje kunnen hardlopen maar als je hetzelfde eetpatroon blijft houden zou je het simpelweg niet gaan halen, en eerder opgeven.

Goede voeding om snel vet te verliezen is dus 80% van het resultaat, vandaar dat wij hieronder een lijst hebben samengesteld die u helpen om uw streefgewicht te halen.

Top 10 diëten!

Omdat wij onze lezers graag willen helpen bij het behalen van hun streefgewicht, hebben wij een lijst samengesteld met de best geteste diëten die daadwerkelijk ook resultaat opleveren.

  1. Het VITADIS Slanker leven planafvallenwoman
  2. Het 7×7 afslank receptenboek
  3. Het Mentale Dieet Plan
  4. 101 Paleo Recepten Kookpakket
  5. Afslank Receptenbijbel
  6. Het Dash Dieet Plan
  7. Back to Basic Afslankplan
  8. 7-Daagse Detox
  9. Detox voor Vrouwen
  10. Vet Verliezen 1.0

 

Conclusie:

Hardlopend afvallen is zeker een effectieve manier om echt gewicht te verliezen. Echter alleen hardlopen zou niet genoeg zijn. Het is belangrijk om je voedingspatroon aan te passen en het te combineren met krachttraining voor het snelste resultaat.

Facebook reacties

Facebook reacties

Internet Analist o.a. op gebied van sport, voeding en diëtetiek. Opiniepeiler voor bezoekers voor de website afvallenluktniet.nl