snelstemaniervet
Afvallen,

Snelste manier van afvallen?

Ben u ook benieuwd wat de snelste manier van afvallen is?

Er zijn verschillende manieren om snel af te vallen, maar wat is nou de beste manier en vooral de snelste? Dat gaan we in dit artikel bespreken.

 • Drink veel water

Een sport en energie drink, fruit smoothie, een ligt biertje – elk drankje is ongeveer 100 calorieen. Maar deze drankjes bevredigen niet wat 100 calorieën van voedsel zal doen, dus zijn ze eigenlijk nutteloos. Andere drankjes zit misschien meer sodium en carbohydrates in, wat ervoor zorgt dat je lichaam ook nog een vocht vasthoudt.

Aan de andere kant heeft water, nul calorieën en weinig tot geen sodium, wat dus het de perfect drank maakt om snel af te vallen. En vreemd genoeg zorgt het er zelfs voor dat vocht uit je lichaam wordt verwijderen en je metabolisme opwekt. Als je het te smakeloos vindt zou je eventueel citroen of mint kunnen toevoegen

 • Vermijd wit brood en pasta

Vermijd alle witte granen producten zoals witte rijst, spaghetti, belegde broodjes – dit zal ervoor zorgen dat je onmiddellijk vermagerd. Deze producten zorgen namelijk voor een opgeblazen gevoel, voornamelijk rond de buik. Enkelvoudige koolhydraten zorgen voor toename in gewicht omdat het heel snel verteerd, waardoor je niet echt een vol gevoel krijgt en later waarschijnlijk alsnog weer gaat eten.

Top 10 diëten!

Omdat wij onze lezers graag willen helpen bij het behalen van hun streefgewicht, hebben wij een lijst samengesteld met de best geteste diëten die daadwerkelijk ook resultaat opleveren.

 1. Het VITADIS Slanker leven planafvallenwoman
 2. Het 7×7 afslank receptenboek
 3. Het Mentale Dieet Plan
 4. 101 Paleo Recepten Kookpakket
 5. Afslank Receptenbijbel
 6. Het Dash Dieet Plan
 7. Back to Basic Afslankplan
 8. 7-Daagse Detox
 9. Detox voor Vrouwen
 10. Vet Verliezen 1.0

 

Voor de snelste resultaat sporten!

Elke workout waar het hartslag omhoog gaat zal je calorieën verbranden. Maar je zal meer calorieën verbranden als je begint met cardio en opvolgend door krachttraining.

Enkele goed oefeningen voor de snelste manier van afvallen zijn: Spinning, cardio en kickboksen.

Facebook reacties

Facebook reacties

Internet Analist o.a. op gebied van sport, voeding en diëtetiek. Opiniepeiler voor bezoekers voor de website afvallenluktniet.nl